Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Beneficiile pompelor de caldura cu sursa din sol

Importanta tot mai mare a pompelor de caldura sol

O pompa de caldura cu sursa din sol se dovedeste a fi unul dintre cele mai durabile si mai eficiente sisteme de incalzire / racire disponibile in acest moment pe piata. Avand in vedere capacitatea sa de a furniza o gama diferita de servicii, cum ar fi generarea de caldura, apa calda, nivelurile adecvate de umiditate si racire, o pompa de caldura sol are potentialul de a deveni sistemul de incalzire ales pentru multi consumatori viitori. Preturile pompelor de caldura sol scad treptat de la an la an, datorita imbunatatirilor tehnice succesive, ceea ce il face mai atragator pentru clientii noi.

Citeşte mai departe: Beneficiile pompelor de caldura cu sursa din sol

Sunt pompele de caldura cu sursa de aer o amenintare pentru pompele geotermale?

Anul trecut, producatorii de pompe de caldura geotermala (GHP) au introdus noi pompe de caldura cu o eficienta ridicata bazata pe tehnologia compresoarelor cu turatie variabila (ASHP). Printre producatorii mari includem Waterfurnace Renewable Energy si ClimateMater, o divizie a LSB Industries LXU.

Citeşte mai departe: Sunt pompele de caldura cu sursa de aer o amenintare pentru pompele geotermale?

Mituri despre pompele de caldura si sistemele de incalzire economice

Sisteme incalzire economiceImaginati-va o casa in care temperatura este intotdeauna confortabila, chiar daca sistemul de incalzire nu este la vedere. Acest sistem functioneaza excelent si nu are nevoie de intretinere sau cunostinte din partea proprietarilor.

Incalzirea si racirea geotermala face ca aceasta viziune sa devina o realitate. Pompele de caldura geotermale aduc o cladire in armonie cu pamantul de sub, profitand de temperaturile subterane pentru a asigura incalzirea in timpul iernii si racirea in timpul verii.

Cum functioneaza aceste sisteme de incalzire economice?

Temperaturile din aer fluctueaza in acelasi timp cu schimbarea anotimpurilor, insa temperaturile subterane nu se schimba in mod dramatic, datorita proprietatilor izolatoare ale pamantului. Incepand cu 1,5 – 2 metri sub pamant temperaturile raman relativ constante pe tot parcursul anului. Un sistem geotermal, care de obicei este format dintr-o unitate de manipulare interioara si un sistem ingropat, de conducte, capitalizeaza aceste temperaturi constante pentru a furniza energie.

Citeşte mai departe: Mituri despre pompele de caldura si sistemele de incalzire economice

De ce sa alegem pompe geotermale de incalzire si racire

Pompe de caldura geotermaleDaca sunteti in cautarea celui mai ecologic si prietenos pentru mediu sistem de incalzire si racire a casei, atunci pompele de caldura geotermale sunt cea mai inteleapta alegere. Conform ANPM, acestea sunt cele mai eficiente sisteme energetice, curate si eficiente pe care le puteti utiliza.

Ce este mai exact o pompa de caldura geotermala?
Pompele de caldura geotermale sunt niste sisteme pentru incalzire si racire. Pe timpul iernii, ele folosesc pamantul ca sursa de caldura, in timp ce, in timpul verii folosesc pamantul ca un radiator pentru caldura. Ele sunt concepute pentru a profita de temperaturile moderate si constante generate din mantaua pamantului si transferul prin sol pentru a creste eficienta, si de a reduce costurile de exploatare ale sistemelor de incalzire si de racire. Aceste sisteme sunt cunoscute de fapt ca pompele de caldura geotermale (cu sursa in sol).

Citeşte mai departe: De ce sa alegem pompe geotermale de incalzire si racire

Sisteme economice de incalzire - pompele de caldura

Sisteme economice de incalzirePompele de caldura geotermale sunt probabil una dintre inovatiile cele mai importante din ultima vreme in domeniul incalzirii si racirii. Aceste sisteme economice de incalzire lucreaza intr-un mod similar cu cel al sistemelor de refrigerare traditionale, cu fluide in interiorul unei retele de conducte care sunt folosite pentru a disipa sau absorbi caldura din jur. Cu toate acestea, spre deosebire de sistemul mentionat mai sus, pompele de caldura functioneaza la un nivel subteran.

La aproximativ 10 metri sub pamant temperatura ramane constanta, indiferent de schimbarile ce au loc deasupra solului. Aceasta abordare, ofera o eficienta mai mare sistemului de incalzire economic si se poate raci sau incalzi mai repede, deoarece unitatea nu se refera la combaterea temperaturilor ambiante.

Citeşte mai departe: Sisteme economice de incalzire - pompele de caldura

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare