Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Gazele se scumpec in urmatorii ani cu pana la 143%

Conform calendarului de liberalizare a pietei gazelor, pretul gazelor provenite din productia interna va creste cu pana la 143%, acest lucru insemnand ca pentru consumatorii industriali preturile finale se vor majora cu 72%, conform declaratiei lui Valeriu Binig, acesta precizand urmatoarele:

"Calendarul de liberalizare asumat de autoritatile romane este unul agresiv, ce prevede o crestere de 143% a pretului gazelor indigene in urmatorii doi ani pentru consumatorii non-casnici, ceea ce genereaza presiuni si riscuri pentru orice industrie implicata. Considerand ca pretul de import si ponderea importurilor raman aceleasi, cresterea pretului final va fi de 72% in urmatorii doi ani",

De aceea trebuie sa tinem cont ca tara noastra este o piata de frontiera si suntem supusi unor riscuri politice, si mai mult decat atat singura noastra sursa de import este Rusia. De asemenea, conform istoricului pietei de gaze a Romaniei arata ca tara noastra a avut intotdeauna preturi mai mari decat alte restul tarilor europene pentru gazele importata de la rusi.

Luand in considerare cele de mai sus precum si faptul ca dupa cum suntem obisnuiti ca lucrurile sa se scumpeasca intotdeauna, putem presupune ca vor mai exista scumpiri ale gazelor si dupa acesti doi ani. De aceea propunerea noastra pe termen lung o reprezinta noua modalitate de incalzire a spatiilor: pompele de caldura, prin intermediul carora veti face economie la gaze.

 

 

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare