Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Pompele de caldura geotermale

Pompele de caldura geotermale utilizeaza caldura naturala a pamantului conducand apa din interiorul pamantului printr-o retea de conducte in pompele de caldura situate in interiorul casei. Pompele de caldura geotermale sunt similare cu pompele de caldura obisnuite, ele difera numai prin faptul ca utilizeaza solul pentru a oferi incalzire si racire. Principiul acestor pompe geotermale este ca pe timp de iarna acestea preiau caldura din apa extrasa din pamant iar vara, apa fiind rece, reusesc sa raceasca casele dvs.

Avand in vedere ca pompele de caldura geotermale utilizeaza in cea mai mare parte energia regenerabila din sol, acestea sunt printre cele mai eficiente si confortabile tehnologii de incalzire – racire. Desi la instalare pompele de caldura geotermale sunt mai costisitoare decat cele normale, studiile si statisticile arata ca facturile la energie pentru acestea vor fi cu 30 – 40 de procente mai mici. Pe langa acest lucru, pompele de caldura geotermale sunt mai economice si din punct de vedere economic, deoarece majoritatea componentelor lor raman sub pamant astfel fiind protejate de intemperii. In acest mod sunt reduse costurile de intretinere.


Pompele de caldura geotermale sunt durabile, confortabile, sigure pentru mediul inconjurator, non-alergice si foarte curate. Aceste pompe nu numai ca reduc facturile la incalzire si racire, dar, de asemenea, necesita si o intretinere minima, oferind si un confort ridicat prin eliminarea zonelor foarte fierbinti (cum este caloriferul) sau foarte reci.


Un alt avantaj il reprezinta faptul ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator deoarece reduc la minimum amenintarile asupra acestuia printr-o ardere minima a combustibilior fosili.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare