Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Pompele de caldura geotermale - o solutie verde de incalzire si racire

Ce sunt pompele de caldura geotermale?

Pompe de caldura geotermaleAcestea exista inca din anul 1940 si folosesc temperatura constanta din interiorul pamantului, astfel ia caldura de la sol si creşte temperatura pentru a oferi cadurai spatiile interioare iarna si ia caldura din spatiile interioare si o elibereaza in sol vara, cu ajutorul apei. Daca le comparam cu alte pompe acestea sunt mai silentioase si mai bine construite, insa si pretul lor este mai mare.


Insa chiar daca investitia initiala este mai mare economiile pe care le veti face la facturile pentru energie vor fi substantiale. Durata de viata estimata a unei astfel de pompe este de aproximativ 25 de ani. In prezent si la noi in tara se monteaza an de an din ce in ce mai multe pompe de caldura geotermale. Temperatura constanta a apei din pamant face ca aceste pompe sa fie atat de eficiente si sa reduca facturile la energie cu aproximativ 40%.


Durabilitatea este o caracteristica pe care nu trebuie sa o trecem cu vederea niciodata. Pompa foloseste caldura naturala a apei extrase din pamant si cu ajutorul conductelor formeaza sistemul de incalzire geotermala. Schimbatorul de caldura se foloseste de energia pamantului si elibereaza o temperatura mai mare. Toate aceste sisteme sunt plasate in subteran si utilizeaza caldura data de pamant. Trebuie precizat insa ca tubulatura trebuie facuta de catre profesionisti.


Va dura cativa ani de zile pana aceste sisteme vor deveni mai cunoscute si oamenii le vor alege in detrimentul celorlalte modalitati de incalzire / racire, cu toate acestea insa, tehnologia se indreapta in directia cea buna. Folosindu-ne mai mult de sursele disponibile in pamant vom proteja mai mult mediul inconjurator.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare