Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Eficienta pompelor de caldura geotermale

Pompele de caldura geotermale valorifica temperatura solului si sunt folosite pentru incalzirea sau racirea caselor dvs. Acest proces utilizeaza temperatura naturala din interiorul pamantului pentru a controla climatul din casa dvs.


O bucla cu un compresor preiau caldura din sol si o pompeaza pentru a circula in interiorul casei dvs. In lunile de vara, pompa de caldura geotermala va lucra in sens invers canalizand aerul cald si fortandu-l spre pamant. Acest lucru ajuta aerul conditionat sa nu lucreze foarte mult pentru a reusi sa raceasca casa dvs. Aceste pompe sunt un mod foarte eficient de economisire a energiei necesare pentru incalzirea si racirea casei. Pot folosi cu pana la 40% - 50% mai putina energie decat sistemele traditionale.


pompe de caldura geotermaleUn beneficiu major pentru utilizarea acestor sisteme de incalzire de economisire a energiei este ca nu va trebui sa va faceti griji despre temperatura aerului exterior sau a conditiilor de vreme de afara. Ele nu depind de temperatura aerului exterior, ci de temperatura solului. Acest lucru inseamna ca sistemul de aer geotermal va functiona la fel de eficient intr-o zi de iarna geroasa la fel ca intr-o zi frumoasa de vara.


Exista doua tipuri de pompe de caldura geotermale, apa – apa si apa – aer. O pompa de caldura apa – apa este de obicei folosita doar pentru incalzire. Aceste pompe functioneaza cel mai bine atunci cand mediile de temperatura la sol sunt cuprinse intre 10 – 23 de grade Celsius si sunt potrivite pentru incalzirea apei la baie si bucatarie.


Pompele de caldura apa – aer sunt utilizate atat pentru incalzire cat si pentru racire. Apa actioneaza ca un absorbant de caldura, care ia caldura din casa. Aerul circula apoi prin conductele din casa. Cand este vorba de incalzire pompele de caldura geotermale apa – aer functioneaza in mod similar ca cele apa – apa.


Pentru a profita din plin de beneficiile acestor sisteme de incalzire si racire din punct de vedere energetic, mai intai trebuie sa va asigurati ca aveti o casa foarte bine izolata. Prin minimizarea pierderilor prin ferestre sau usi nesigilate corespunzator, va puteti asigura ca sistemul dvs geotermal lucreaza cu eficienta maxima.


Daca sunteti pe punctul de a instala o pompa de caldura geotermala, asigurati-va ca mai intai consultati o companie cu experienta in acest domeniu care poate monta corespunzator un astfel de sistem complex. Pentru unele dintre aceste sisteme de incalzire si racire noi, tubulatura poate ajunge pana la aceeasi adancime ca si panza freatica.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare