Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Pompele de caldura geotermale

Pompe de caldura geotermalePompele de caldura geotermale folosesc caldura naturala a pamantului pentru a duce apa calda sau rece printr-o retea de tevi aflate in pamant la mare adancime si tevile amplasate in interiorul casei. Desi pompele de caldura geotermale sunt similare cu pompele de caldura obisnuite, ele difera totusi prin folosirea lor. Principiul din spatele pompelor de caldura este ca iarna, acestea muta caldura din pamant in interiorul casei, iar vara functioneaza in sens invers.

 

Pompele de caldura geotermale sunt printre cele mai eficiente si confortabile tehnologii de incalzire si racire disponibile in acest moment. Desi aceste pompe geotermale sunt mult mai costisitoare de instalat decat cele normale sau decat centralele termice, acestea iti vor aduce facturi la energie cu 50-60% mai mici, astfel incat investitia se va amortiza foarte rapid. In plus, din punct de vedere mecanic, pompele de caldura geotermale sunt foarte simple si majoritatea componentelor raman sub pamant, fiind astfel protejate de intemperii, reducand astfel si costurile cu intretinerea.

Pompele de caldura geotermale sunt durabile, confortabile, ofera siguranta mediului inconjurator si sunt non-alergice. Si pe langa costul mic pentru facturile de energie acestea necesita si o intretinere minima. De asemenea, aceste pompe ofera un confort optim prin incalzirea si racirea intr-o maniera uniforma si astfel, eliminarea punctelor fierbinti si reci. Pompele mai au si avantaju major de a fi prietenoase cu mediul, deoarece minimizeaza amenintarile la adresa acestuia generate, ca in alte cazuri, de arderea combustibililor fosili, astfel se va minimiza efectul de sera, ploile acide sau poluarea aerului.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare