Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Sisteme economice de incalzire - pompele de caldura

Sisteme economice de incalzirePompele de caldura geotermale sunt probabil una dintre inovatiile cele mai importante din ultima vreme in domeniul incalzirii si racirii. Aceste sisteme economice de incalzire lucreaza intr-un mod similar cu cel al sistemelor de refrigerare traditionale, cu fluide in interiorul unei retele de conducte care sunt folosite pentru a disipa sau absorbi caldura din jur. Cu toate acestea, spre deosebire de sistemul mentionat mai sus, pompele de caldura functioneaza la un nivel subteran.

La aproximativ 10 metri sub pamant temperatura ramane constanta, indiferent de schimbarile ce au loc deasupra solului. Aceasta abordare, ofera o eficienta mai mare sistemului de incalzire economic si se poate raci sau incalzi mai repede, deoarece unitatea nu se refera la combaterea temperaturilor ambiante.

 

In ceea ce priveste statisticile despre aceste sisteme economice de incalzire se spune ca ar fi de 400 ori mai eficiente ca arele conditionate de pe piata si de 200 de ori mai bune decat majoritatea centralelor termice pe gaz. Aceste dispozitive pot lucra cu un kilowatt / ora de energie pentru a produce 12000 BTU de racicre in comparatie cu 2,2 kilowatti / ora consumati de majoritatea sistemelor standard. Aceste sisteme sunt intens recomandate de catre ANPM (Agentia Nationala pentru Protectia Mediului) deoarece sunt foarte eficiente si foarte prietenoase cu mediul inconjurator.

Astfel aceste sisteme economice de incalzire sunt puternic favorizate din mai multe motive, de aceea in continuare va prezentam cateva avantaje ale pompelor de caldura geotermale:
- cu toate ca intregul sistem de incalzire are un cost initial ridicat, spre final ele dovedesc ca sunt mult mai economice.
- pompele de caldura de calitate sunt foarte durabile in timp, de fapt intreg sistemul necesita foarte putina intretinere iar durata de functionare este mult mai mare decat in cazul sistemelor traditionale.
- aceste sisteme econimice de incalzire sunt foarte prietenoase cu mediul si foarte utile in reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. In pompele de caldura nu exista combustie, ceea ce inseamna ca nu produce emisii in mediul inconjurator.
- sunt foarte silentioase.
- sunt foarte estetice si elegante in casele dvs, deoarece unitatea este stocata intr-o incapere speciala iar tubulatura in subteran.
- pompele de caldura geotermale pot fi folosite si pentru incalzirea sau racirea apei.
- un sistem geotermal poate fi de asemenea configurat pentru podele radiante, pentru a incalzi pardoseli in intreaga casa.
- ajuta la reducerea facturilor la energie cu 50%-70%.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare