Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
De ce sa alegem pompe geotermale de incalzire si racire

Pompe de caldura geotermaleDaca sunteti in cautarea celui mai ecologic si prietenos pentru mediu sistem de incalzire si racire a casei, atunci pompele de caldura geotermale sunt cea mai inteleapta alegere. Conform ANPM, acestea sunt cele mai eficiente sisteme energetice, curate si eficiente pe care le puteti utiliza.

Ce este mai exact o pompa de caldura geotermala?
Pompele de caldura geotermale sunt niste sisteme pentru incalzire si racire. Pe timpul iernii, ele folosesc pamantul ca sursa de caldura, in timp ce, in timpul verii folosesc pamantul ca un radiator pentru caldura. Ele sunt concepute pentru a profita de temperaturile moderate si constante generate din mantaua pamantului si transferul prin sol pentru a creste eficienta, si de a reduce costurile de exploatare ale sistemelor de incalzire si de racire. Aceste sisteme sunt cunoscute de fapt ca pompele de caldura geotermale (cu sursa in sol).

 

Cum functioneaza?
La fel ca instalatia de aer conditionat, un sistem geotermal utilizeaza o pompa de caldura pentru a transfera caldura cu forta. Ele pot fi folosite atat pentru a face caldura cat si pentru a raci casa dvs. Fac acest lucru printr-un ciclu de refrigerare prin compresia vaporilor. Practic, pompele fac schimb de caldura cu solul, fie de conducere a aerului cald in sol in timpul lunilor calde, fie de a o lua in anotimpul rece.

Eficienta

Pompele de caldura geotermale sunt cu 50% - 70% mai eficiente decat sistemele conventionale de incalzire, si cu 20% - 40% mai eficiente decat sistemele conventionale de aer conditionat. Acest lucru duce la economii semnificative de costuri pentru dvs.

Costuri
Costa destul de mult la inceput sa construiesti un sistem de pompe de caldura geotermale, iar acest lucru ii poate face pe multi sa renunte repede. Cu toate acestea, economiile dovedite pe termen lung, fac ca aceste sisteme sa merite investitia. Cei mai multi oameni vor recupera costurile initiale in termen de 3-10 ani. Sistemul va rezista, in medie, aproximativ 25 de ani pentru componentele din interior si peste 50 de ani pentru conductele subterane.

Beneficii pentru mediu
Pompele de caldura geotermale produc mult mai putine gaze cu efect de sera decat radiatoarele electrice, aparatele de aer conditionat sau centralele termice pe gaz. De fapt, singurele emisii produse de aceste sisteme sunt date de alimentarea cu energie electrica a acestora. In general, se economisesc 5 tone de emisii de carbon in fiecare an. De asemenea, deoarece aceste pompe geotermale utilizeaza energia regenerabila de la soare si nu se bazeaza pe aerul exterior, astfel calitatea aerului din interior se va imbunatati...fara poluanti, mucegai, polen si alti alergeni.

Incalzirea apei
Un singur astfel de sistem economic poate incalzi si raci casa dvs si, de asemenea, poate incalzi apa. Aceste sisteme utilizeaza un sistem in plus pentru a transforma caldura reziduala intr-o sursa de caldura pentru apa. In timpul lunilor calde, cand pompa de caldura geotermala raceste casa dvs, apa va fi incalzita ca un produs secundar al acestui proces. Nu toate sistele de pompe vin cu o astfel de optiune, insa puteti alege sa instalati un sistem de incalzire al apei separat, autonom, pentru a incalzi apa pe tot parcursul anului.

In concluzie, daca doriti sa incalziti si sa raciti casa in mod eficient si "verde" pentru mediul inconjurator si, de asemenea, sa aveti facturi mult mai mici, pompele de caldura geotermale sunt o alegere perfecta.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare