Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.

Pompe de caldura geotermale modulare pentru racire tip apa-apa Model TCMA – Capacitati de la 70 KW la 340 KW

Pompa de caldura modulara cu răcire pe bază de apă din seria TCMA este un dispozitiv de răcire a apei pe bază de apă oferit de Technocon şi este rezultatul multor ani de experienţă în proiectare, producţie de pompe de căldură geotermale şi modularizare, combinând si cele mai avansate tehnologii recente.

Detalii

Pompe de caldura modulare pentru racire si incalzire tip apa-apa Model TCMN – Capacitati de la 88 KW la 420 KW

Pompa de caldura modulara cu răcire pe bază de apă din seria TCMN este un dispozitiv de răcire a apei pe bază de apă oferit de Technocon şi este rezultatul multor ani de experienţă în proiectare, producţie de pompe de căldură geotermale şi modularizare, combinând si cele mai avansate tehnologii recente.

Detalii

Pompe de caldura cu sistem elicoidal pentru racire tip apă-apa Model TCSA- Capacitati de la 380 KW la 2900 KW

Pompele de caldura cu sisteme elicoidale cu răcire cu apă din seria TCSA au fost concepute pentru a fi utilizate în instalaţiile de aer condiţionat pentru spaţii comerciale şi industriale. Unităţile pot fi instalate în spaţii interioare.

Detalii

Pompe de caldura geotermale pentru racire si incalzire sol-sursa tip apa-apa Model TCSN- Capacitati de la 450 KW la 3600 KW

Pompa de căldură sol-sursă este un sistem de conditionare si climatizare a aerului extrem de eficient, cu consum redus de energie, care răceşte sau încălzeşte prin utilizarea unei surse geotermale cum ar fi solul, apa subterană sau apa de suprafaţă.

Detalii

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare