Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.

Pompa de caldura pe bucla de apa

Descriere

Pompele de căldură pe buclă de apă sunt modele noi oferite de Technocon, caracterizate prin eficienţă ridicată şi lipsa poluării. Răcirea şi încălzirea pot fi selectate în funcţie de necesitate pentru a reduce cheltuielile de funcţionare. Aceste unităţi combină avantajele aparatelor centrale de aer condiţionat şi ale aparatelor de aer condiţionat pentru uz casnic, astfel încât temperatura din camera cu aer condiţionat să poată fi reglată separat sau centralizat. Există trei modele principale de pompe de căldură pe buclă de apă, respectiv pompele în sistem split, în variantă verticală şi în variantă orizontală,ultimele doua variante folosindu-se impreuna cu tubulatura.

 

Utilizare
Pompa de căldură pe buclă de apă este utilizată în clădiri de birouri, hoteluri, instituţii medicale, bănci, şcoli, blocuri de locuinţe şi apartamente.

 

Specificatii tehnice


Note
1. Noise data is measured in semi-anechoic rooms according to the relative national system requirements.
2. Nominal cooling capacity is measured in condition: Indoor D.B.: t(d)=27℃ W.B.: t (w)= 19℃; water inlet temperature: t=30℃; water outlet temperature: t= 35℃. Nominal heating capacity is measured in condition: Indoor D.B.: t(d)=20℃ W.B.: t(w)=15℃; water inlet temperature: t=20℃.
3. Standard data will be varied with products improving, please take the data marked on nameplates of units as standard

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare