Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.

Centrale de tratare a aerului din seria TAQ

Unităţile de tratare a aerului din seria TAQ sunt dezvoltate şi produse de ani de zile cu tehnologie italiană avansată pentru a întruni cerinţele clienţilor. Unitatea are o structură nouă, un aspect plăcut, asamblare flexibilă, operare stabilă, funcţionare completă şi este uşor de utilizat şi de întreţinut.

Detalii

Centrale de tratare a aerului CTA din seria TAH

Modelele de unităţi din seria TAH sunt caracterizate de debitul de aer. De la 1500m3/h la 36000m3/h, există aproape 30 de dimensiuni.

Detalii

Sectiunea de instalare pentru TAH si TAQ

Luaţi manualul de utilizare şi lista cu componente înainte de a începe instalarea. Verificaţi modelul produsului şi componentele, precum şi carcasa. Deschideţi uşa de acces şi rotiţi ventilatoarele manual. Dacă auziţi vreun zgomot de coliziune, remediaţi problema imediat.

Detalii

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare