Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.

Ventiloconvectoare de plafon TCFI

Descriere

Ventiloconvectorul de plafon TCFI cu cameră mascată este unul dintre cele mai frecvent utilizate aparate de aer condiţionat. Ascuns în plafon, acesta nu ocupă deloc spaţiu pe podea, astfel încât acest spaţiu poate fi folosit în alte scopuri. Acest sistem este utilizat împreună cu un sistem de conducte pentru a acoperi o zonă mai vastă. Este uşor şi compact, silenţios, are costuri scăzute de instalare şi funcţionează eficient. Capacitatea sa este de 500m3/h~3600m3/h. Înainte de a începe proiectul, asiguraţi-vă că specificaţiile, dimensiunile sau alte date tehnice corespund celor prezentate în cartea tehnică a aparatului.

Utilizare
Ventilatorul de plafon TCFI este potrivit pentru diverse aplicaţii care necesită aparate de aer condiţionat la nivelul plafonului pentru clădiri precum restaurante, săli de concert şi hoteluri. Instalarea în apropierea locaţiei a unor corpuri de iluminat sau a structurii camerei şi renovarea interioară sunt mai lesne de realizat prin instalarea diverselor difuzoare ale ventilatoarelor.

 

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare