Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.

Ventiloconvector pentru tubulatura

Descriere

Cutie

Cutia este combinaţia dintre un cadru foarte etanş şi un panou cu rezistenţă termică scăzută fabricat din tablă de oţel colorată. Cadrul este fabricat din aliaj de aluminiu; panoul este poliuretan integral cu miez EPS, iar conductibilitatea termică este de: λ=0.022w/m. C. Se poate folosi, de asemenea, un panou din polietilenă de înaltă densitate sau un panou din sticlă-bumbac. O astfel de structură este rezistentă la coroziune, are un aspect plăcut şi este durabilă, iar rata de scurgere a aerului din cutie este mică.

Ventilator

Utilizează un ventilator centrifug cu rotor extern cu nivel de zgomot foarte redus, cu eficienţă ridicată; ventilatorul este corectat prin echilibrare dinamică de precizie, care face ca unitatea să funcţioneze în condiţii optime şi să aibă avantaje precum un nivel redus de zgomot şi presiune totală mai ridicată.

Răcitor de aer cu suprafaţă rece

Principala componentă a răcitorului de aer cu suprafaţă rece este fabricată dintr-o ţeavă Cooper laminată de calitate superioară şi dintr-o folie de aluminiu cu un nivel ridicat de puritate, încorporate cu ajutorul unor tehnici avansate de mecanică sau al extensiei hidraulice. A trecut testul de depistare a scurgerilor la o presiune de 2,8 MPA, iar performanţa sa întruneşte standardele ARI din Statele Unite, asigurând performanţa superioară şi calitatea garantată a produselor.

Placă uscată pentru condens

Placa uscată pentru condens, proiectată în mod corespunzător, şi materialele foarte groase folosite pentru izolare împiedică scurgerea picăturilor de rouă în condiţii potrivnice de lucru. Placa uscată este instalată în poziţie uşor înclinată pentru a facilita scurgerea. Conductele de colectare a condensului se bazează pe curgere cu umplere parţială, capacitatea de evacuare fiind de cinci ori mai mare decât în starea de funcţionare normală. Evacuarea la timp a condensului reduce intervalul de timp în care apa intră în contact cu tava de colectare, ceea ce contribuie la reducerea coroziunii plăcii uscate pentru condens şi la evitarea apariţiei bacteriilor, asigurând astfel calitatea aerului din interior.

Filtru de aer

Filtrul de aer de tip placă conceput în mod special poate fi mutat în mod convenabil fie de la stânga şi dreapta, fie de sus şi jos, şi este utilizat în special pentru curăţarea spaţiului compact atunci când se efectuează operaţii de întreţinere. Filtrul poate fi fabricat din nailon concav/convex net sau din material neţesut.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare