Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Noutati

ROMEXPO si-a instalat pompe geotermale in parteneriat cu Technocon

ROMEXPO continua seria imbunatatirilor aduse pavilioanelor existente printr-o investitie in premiera in randul Centrelor Expozitionale din Romania. Astfel ca, incepand cu 13 iunie 2013 salile de conferinta Titulescu, Madgearu si Brancusi beneficiaza de un nou sistem de climatizare realizat cu ajutorul pompelor de caldura geotermale.

Anuntat in cadrul Expozitiei internationale pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului – ROMTHERM, “Parteneriatul pentru Ecologie” incheiat intre ROMEXPO S.A si TECHNOCON Engineering a facut posibila realizarea acestei etape, intreaga lucrare fiind finalizata in interval de o luna si jumatate.

Patru pompe geotermale au fost amplasate pentru a acoperi necesarul salilor de conferinte Titulescu, Madgearu si Brancusi, aducand astfel un plus valoare intregii companii, cu reflectare directa in calitatea activitatilor desfasurate in cadrul Centrului Expozitional.

Sistemele geotermale transfera caldura de la pamant la imobil pentru modul de incalzire si de la imobil la pamant in modul de racire, acest transfer fiind posibil prin intermediul circulatiei apei. Folosind aceasta tehnologie, nu numai ca incaperile vor beneficia de incalzire si racire eficienta pe tot parcursul anului, dar se reduce consumul de electricitate, iar echipamentele folosite nu aduc prejudicii mediului inconjurator.

Astfel, cel mai important efect direct al folosirii acestui sistem de climatizare il constituie reducerea costurilor – consumul de electricitate fiind redus in medie cu 70%.

“Suntem deosebit de onorati sa fim deschizatori de drumuri in utilizarea acestei tehnologii de catre centrele expozitionale din Romania. Prin activitatea noastra ne dorim sa oferim mereu cele mai bune conditii expozantilor nostri si odata cu acest pas demonstram calitatea serviciilor oferite. Bineinteles ca planurile de viitor includ extinderea proiectului la nivelul tuturor pavilioanelor ROMEXPO si depunem toate eforturile in acest sens” a declarat Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.

Sursa articol: http://incomemagazine.ro/articole/romexpo-a-inaugurat-primele-sali-de-conferinte-climatizate-cu-ajutorul-pompelor-geotermale

 

Romtherm 18-21 APRILIE 2013

ROMTHERM Editia 18 - Expozitie Internationala pentru Instalatii, echipamente de Incalzire, Racire si de Conditionare a Aerului

Romexpo va organiza in perioada 18 - 21 aprilie 2013 singura manifestare din Romania dedicata echipamentelor de racire si incalzire - ROMTHERM.

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare