Grupul nostru de firme are acum posibilitatea sa va ofere si servicii de proiectare pentru instalatii de stingere a incendiului, de desfumare si de: semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. De asemenea va mai poate oferi servicii de instalare, intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si instalare si intretinere a instalatiilor de desfumare.
Promotie

POMPE DE CALDURA GEOTERMALE 3 in 1( Apa Calda, Incalzire, Racire) 6 kW Model TEKWDHA06- Recomandate pentru spatii de 70 mp (H: 2.8 m)

Pret produs:
Pret (fara TVA): 3675,10 €
Descriere

Pompa de caldura geotermală este foarte eficientă şi economiseşte energie datorita sistemului care răceşte sau încălzeşte folosind o sursă geotermală, denumită şi sursă de energie la sol, preluand energia din sol cu ajutorul apei subterane, a apei de suprafaţă, sau a tuburilor montate in sol. In momentul de fata, datorita tehnologiei, cu ajutorul sistemului geotermal putem folosi caldura Pamantului care este de 5000 de ori mai mare decât  totalul  de energie consumată anual de  om.

Temperatura  sursei de energie  din sol  este relativ stabilă pe tot timpul anului. Este mai ridicata decăt temperatura ambientală iarna şi mai scăzută decât temperatura ambientală vara. Această caracteristică face ca energia  provenită de la pompa de caldura să fie mult  mai eficientă decât la sistemele traditionale de incalzire sau racire. Cu puţină electricitate consumata, pompa de caldura  cu sursă de energie din sol, transforma energia temperaturilor  termale scăzute în energie termală ridicată . Astfel, ia căldură de la sol şi creşte temperatura pentru a  oferi căldură în spaţiile interioare iarna şi ia căldura din spaţiile interioare şi o eliberează în sol vara, cu ajutorul apei. (vezi imaginea)

CALCUL CONSUM COMPARATIV pompa de caldura geotermala si centrala pe gaz (producere al unui kw de energie termica)

- Costul de productie al unui kW de energie termica cu ajutorul pompei de caldura geotermale TECHNOCON: 0,096 RON + TVA (pentru 1 kW de energie electrica consumata se obtin 5 kW termici, 1 kW electric costa 0,48 RON + TVA, deci 1 kW termic: 0,48/5= 0,096 RON + TVA)

- Costul de productie al unui kW de energie termica cu ajutorul unei centrale pe gaz: 0.18 RON + TVA  (pentru 1 mc de gaz consumat se obtin 8.12 kw termici, 1 mc gaz= 0,010973 MWH, pt 1 kW termic se consuma 1/8.12= 0,12 mc gaz, 1 MWH= 136 RON + TVA; 1 mc gaz = 1,50 RON + TVA, deci 1 kW termic: 1,50 *0,12= 0,18 RON + TVA)

In concluzie, daca se utilizeaza pompa de caldura se va economisi cu 47% mai putin din costurile energetice rezultate din exploatarea sistemului.


Avantajele seriei TEKWDHA a pompei geotermale de caldura 3 in 1 constau in faptul ca este un produs dezvoltat si bazat pe tehnologia internaţională folosind o marcă cunoscută de compresoare Panasonic (pana la 2 bucati/ unitate), sistem de control al răcirii, panou de control computerizat, design integrat. Este potrivită pentru vile, apartamente, birouri, etc.Pompele din seria TEKWDHA pot functiona cu calorifere, ventiloconvectoare sau incalzire in pardoseala.Temperatura apei din instalatie 70 grade Celsius.

Dimensiunea este compactă cu o înălţime mai mica de 1 m şi ocupă mai puţin de 1.5㎡, putand fi instalata foarte usor.

Eficienţă maxima, cost de operare mic COP este până la 6.4, cu 40% mai mare decât centralele traditionale, iar costul de operare este doar de 50% faţă de centralele obişnuite de aer condiţionat, fiind extrem de fiabile. Au in componenta INVERTOR, ceea ce mareste durata de viata a produsului, VALVA ELECTRONICA DE EXPANSIUNE VRV, Schimbator de caldura in placi SWEP/ DANFOSS, pompa de circulatie WILO, modul electronic de comanda MITSUBISHI.

Prietenos cu mediul pompa de caldura poate înlocui o centrala pentru încălzire iarna fără emisii  sau pierdere de gaz,  resturi sau apă reziduală.  Reduce mult emisiile   de gaze cu efect de sera. Au un design atrăgător, sunt compacte, silenţioase şi folosesc un sistem de racire  R410A prietenos cu mediul.

Instalare usoara şi convenabilă Pentru functionarea pompelor de caldura este necesara executia a doua puturi de mica adancime pana la parima panza freatica (9-10 m adancime) la distanta de minim 10m intre ele; dimensiunea compactă şi greutatea redusă   a pompei geotermale de caldura uşurează instalarea, manevrarea şi întreţinerea. Designul  integrat elimină posibilele avarii la componente. Sistem de control avansat cu microcomputer şi control al funcţiilor complet automatizat, precum şi protecţie  pentru presiune înaltă şi joasă, supraalimentare, voltaj insuficient, temperatura scăzuta, etc. Alarmă pentru eroare şi afişaj pe display. Valva de inversare este inclusă pentru a simplifica instalarea sistemului de alimentare.

 

Specificatii tehnice


POMPELE DE CALDURA GEOTERMALE 3 in 1, APA APA TECHNOCON TEKWDHA

- sunt de 3 capacitati (6kW, 14KW, 18kW pe INCALZIRE; 5kw, 13kw, 16kw pe RACIRE)

- pentru functionare sunt necesare cate 2 puturi de mica adancime (prima panza freatica), unul de aductiune care sa furnizeze debitul necesar de apa si unul de injectie care sa permita reintroducerea apei in sol

- sunt echipate cu panou digital de comanda la distanta

- modul GPRS cu comanda prin SMS (optional)

- insonorizare pentru montaj in spatii locuite

 

 

 

Informaţii în completare

Home   |   Produse   |   De ce noi?   |   Certificate   |   Promotii   |   Contact

©Copyright 2015 Technocon.ro. Toate drepturile rezervate   |      PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Alte companii ale grupului nostru :Recon VRF geotermal

Parteneri : Usi de Garaj   Usi de garaj       MCA   Rulouri exterioare